Szombaton kora délután hazai pályán fogadta a Répcelaki SE csapata a bajnoki cím egyik legfőbb várományosát, a Zengő Alföld Szegedi TE együttesét a teke Szuperliga 7. fordulójában. Sajnos még a múltheti, Ajka elleni betlizés is a vasiak fejében lehetett, mert ezen a napon nem sok babér termett a répcelakiaknak. 

A felnőttek találkozója nem indult jól hazai szemszögből, Molnár Pál Karsai Lászlóval szemben maradt alul (594-634), míg a másik párharcban Bíró Patrik, illetve az őt cserével váltó Kuslics Gergely súlyos, közel 100 fás vereséget szenvedett a korábban Répcelakon is szép éveket eltöltő Zapletán Zsomborral szemben (549-642).

A második körben így nagyon nehéz helyzetből próbált meg felzárkózni ifj. Móricz Zoltán és Pintér Károly, utóbbinak sikerült begyűjtenie a csapat becsületpontját a nap során, Móricz Zoltán csapatkapitányt nagy csatában, 592-610 arányban múlta felül az az ifj. Brancsek János, aki korábban szintén gurított répcelaki színekben.

Sajnos a 3., záró sorban sem sikerült csökkenteni a különbséget a Répcelaknak, és mind Tóth Áron (576 fa), mind pedig Horváth Zoltán (580 fa) pont nélkül zárt, így a világbajnokokkal tűzdelt Szeged 7-1-es (3707-3504) sikerrel zárt.

A vasiaknak lesz idejük rendezni a soraikat, hisz a bajnokságban most kisebb szünet következik, ennek megfelelően a Répcelak legközelebb november 11-én, 12 órai kezdettel lép pályára a Nyíregyháza otthonában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!