Magyarország Kormányának döntésével összhangban a kosárlabda sportág készültségi szintjei is módosításra kerültek. A ZÖLD fokozat fenntartása mellett nézőszám korlátozás került bevezetésre, amelynek értelmében a sportrendezvényeken a nézőtéren elérhető ülőhelyek közül kizárólag minden harmadik ülőhely használható! A közzétett COVID-19 protokollban szereplő előírásoknak megfelelően a nem használható ülőhelyeket jól látható módon meg kell jelölni! Az MKOSZ közleményét figyelembe véve a 3070 főre hitelesített Arena Savariában 1114 férőhelyet tudunk biztosítani – írja a falcokc.com.

A sárga-feketék a bérleteseknek előfoglalási jogosultságot biztosít. Minden mérkőzésre egy megadott e-mail címre kell elküldeni az alábbi adatokat:

Bérletes neve
Bérletnek a helye
További információ, hogy 2020.11.10-én 18.00-kor pótoljuk a Sopron elleni hazai találkozót. A mérkőzésre a regisztrációs email cím: [email protected]

CSAK A 2020.11.09 12.00-ig beérkező előzetes regisztrációkat fogadja el a Falco KC.
A 473/2020. Korm. Rendelet korábbi módosítása szerinti maszkviselési kötelezettség továbbra is érvényben marad az következők szerint: „a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a sportrendezvény résztvevője a sportrendezvény helyszínén” köteles „orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje”.

„Azt a személyt, aki a maszkot a sportrendezvény szervezője felszólítására sem viseli a rendeletben meghatározott módon, a sportrendezvény szervezője köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a sportrendezvény helyszínét elhagyja!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!