Hiába kezdte – majd egy kecskeméti kisiklás után – majd folytatta jól a 2020/2021-es bajnokságot az Egis Körmend, úgy fest, hogy a hétvégén nem léphetnek pályára a piros-feketék. A legutóbbi fordulóban a Paks felett aratott értékes siker után a megyei rivális Falco látogatna a Rába-parti városba…

Hogy miért a feltételes mód? Az Egis Körmend együttesének hivatalos honlapja egy  közleményt adott közre, amelyből kiderül, hogy az egyik kosarasuk koronavírus-tesztje pozitív lett. A megjelent tájékoztatást természetesen ezúttal is változtatás nélkül közöljük:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy csapatunk, az Egis Körmend egyik játékosának koronavírus tesztje pozitív lett. Klubunk az ilyenkor szokásos eljárásrend szerint felvette a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal. A továbbiakról tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat és a közvéleményt.

“Miután kiderült, az egyik játékosunk megfertőződött a koronavírussal, az illetékes egészségügyi hatóság a korábban vírusfertőzésen átesett játékosok kivételével a keddi mérkőzésen pályára lépett valamennyi sportolónkat karantén alá helyezi. Emiatt csapatunk szombaton biztosan nem tud pályára lépni, a vasi rangadót egy későbbi időpontban fogjuk megrendezni.” – áll a közelményben.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!