A szombat estére tervezett szomszédvári rangadó előtt Dequon Lake nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának, az interjú során a fiatal amerikai center elmondta, hogy bár csütörtökön még a Körmend ellen kezdték el a felkészülést, de miután jött a hír, gyorsan változtattak. Lake a ZTE elleni, őszi felkészülési meccsekre alapozva azt mondta, nehéz, kemény összecsapás lett volna a sárga-feketék zalaegerszegi fellépése is. Aztán sajnos le kellett mondani a vendégszereplést.

Hiába fejezte ki Gasper Okorn vezetőedző és Váradi Benedek csapatkapitány is köszönetét a ZTE és az MKOSZ illetékeseinek, hogy ilyen gyorsan reagáltak a körmendi helyzetre és lehetővé tették, hogy ne maradjon a BL-ben is kiváló rajtot vett Falco tétmérkőzés nélkül, ezt az összecsapást is elhalasztották.

A magyar bajnok hivatalos honlapján tette közzé, hogy ma reggel több játékosuk is azt jelezte, hogy nem érzi jól magát, így egyeztetve a Zalaegerszeg és az MKOSZ képviselőivel, a mérkőzés halasztásában állapodtak meg. A Falco KC játékosait hétfőn tesztelik.

A ma este 19.45-re tervezett ZTE KK – Falco KC bajnokin tehát nem dobják fel a labdát, a kérdés már csak az, hogy a hétfői tesztek eredményeinek tudatában, kedden lesz-e Falco – Sopron meccs?

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!