A koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött bonyolították le a hétvégén az Őryné Merő Nóra U13 OMB bajnoki fordulót. A lányok első osztályú erőpróbájára a fővárosban került sor, amin a Szombathelyi Sportiskola mellett az MTK Budapest, a Lőrinc 2000 SE valamint a Szolnoki SPC vett részt. A csapatok körmérkőzéses formában döntötték el a helyezéseket.

Először az MTK-Lőrinc valamint a SZOSI-Szolnok összecsapásra került sor. Mindkét esetben az előbbi együttesek győzedelmeskedtek magabiztos 3-0 arányban. A három szettig tartó mérkőzéseken minden játszmának nagy jelentősége volt, így nagy küzdelem is zajlott a pályán. A folytatásban a házigazdával nézett farkasszemet a vasi alakulat.

Kovács Krisztián és Varga Réka által dirigált szombathelyiek azonban csak megszorítani tudták az MTK-t és egy szoros 2-1-es vereséget szenvedtek. Az utolsó körben viszont ellentmondást nem tűrően játszva győzték le a Lőrincz 2000 SE-t. A játéknap végén így két sikerrel és egy vereséggel a második helyen végzett a Szombathelyi Sportiskola.

Eredmények:
LŐRINC 2000 SE – MTK Budapest 0-3
Szolnoki SPC – SZOMBATHELYI SI A 0-3
LŐRINC 2000 SE – Szolnoki SPC 1-2
MTK Budapest – SZOMBATHELYI SI A 2-1
SZOMBATHELYI SI A – LŐRINC 2000 SE 3-0
Szolnoki SPC – MTK Budapest 1-2

A csapat tagjai: Németh Luca, Némethy Száva Hanna, Vörös Petra, Polgár Patrícia, Kapronczai Blanka, Horváth Szonja, Csákváry Kinga, Tárnoki Csenge, Komondi Réka, Szabó Réka, Dénes Hanna Dorka, Kovács Anna Nóra.
Edzők: Kovács Krisztián, Varga Réka

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!