A magyar Röplabda Szövetség égisze alatt rendezték meg a hétvégén az U19-es korosztály hölgyeinek számára kiírt Torma Ágnes Országos Ifjúsági Bajnokság fordulóját. A Nyugati L-csoportban a Szombathelyi Sportiskola röplabda szakosztálya mellett a Veszprém és a Panoráma SE lépett pályára a fővárosban megrendezett játéknapon.

Bedőcs Gergely által irányított együttes azzal a nem titkolt szándékkal érkezett a budapesti Lauder Javne Közösségi Iskola tornacsarnokába, hogy csoportelsőként végezzenek. A kétfordulós erőpróbának első felvonásán körmérkőzések döntöttek a helyezésekről. Először a hazaiak, a Panoráma SE mérkőzött a Veszprém együttesével. Három szoros szett végén a VESC örülhetett.

Ezt követően a két kiváló erőt képviselő gárda, a Veszprém valamint a SZOSI következett. Hatalmas csatát hozott a mérkőzés. Kemény ellenfélnek bizonyult a VESC, de pontosabb játékával az első szettet a szombathelyiek nyerték. A folytatásban pedig szabáloysan hengereltek a vasi lányok, hiszen csak 8 pontot engedélyeztek riválisuknak.

Az utolsó szett aztán ismét kiegyenlített játékot hozott, de a SZOSI nem engedte ki a kezéből ezt a játszmát sem. A nap utolsó mérkőzésén a Panoráma következett a Sportiskola számára, akik csak az utolsó szett során tudtak ellenállást kifejteni. Az első fordulóban teljesen megérdemelten állt az élre a SZOSI, a folytatásra, azaz a második körre előreláthatólag januárban kerülhet sor.

Torma Ágnes U19 OIB II. osztály / U19 Női II. osztály Nyugat `L` csoport

Eredmények:
Panoráma SE – VESC 0-3 (23, 20, 12)
VESC – Szombathelyi SI 0-3 (22, 8, 20)
Panoráma SE – Szombathelyi SI 0-3 (5, 17, 23)

A csapat tagjai: Szeleczky Flóra Zita, Kocsis Dorka Ágnes, Kőrösi Zorka Jázmin, Hütter Rebeka Patrícia, Avas Viktória Elvira, Döme Alexa, Nagy Dorina, Rudolf Larissza, Németh Anna Éva, Nagy Bianka, Molnár zsófi.
Vezetőedző: Bedőcs Gergely
Másodedző: Horváth Dóra Orsolya

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!