A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokra is érvényes volt az MLSZ által meghozott döntést, miszerint a klubok egyoldalúan, indoklás nélkül elhalaszthatják mérkőzéseiket a koronavírus-járvány hozta kormányrendeletek következtében.

A déli régióban nem kellett sokat agyalni, hisz a csapatok itt már elvonultak a téli pihenőjükre, nincs több forduló hátra az őszi szezonból.

A komoly vérfrissítésen áteső Nádasd együttese fiatal edzőjével magabiztosan nyerte meg az őszi szezont, ám tavasszal biztosan akadnak majd kihívóik, hisz a Tanakajd és a Táplán is igyekszik tapadni az éllovasra.

Az északi körzetben azonban kicsit árnyaltabb a kép, hisz itt még javában zajlanak az események, pontosabban zajlanának, de a koronavírus őket sem kímélte. Nos, az MLSZ döntése után sok együttes a halasztás mellett döntött, ám akadtak kivételek: a Pecöl és a Bozsok rangadóját lejátszották a hétvége során.

A végig feszült, pikáns találkozót nézők nélkül rendezték meg, ám indulatokból nem volt hiány: vendég oldalon 6 sárga és 1 piros lap is villant. A hazaiak neve mellé lapot nem, ellenben gólt jegyezhetett fel a játékvezető, szám szerint 4-et. Sima győzelmének köszönhetően az élre ugrott a Pecöl (30 pont) gárdája, igaz egy mérkőzéssel többet játszva, mint az őket üldöző, egyaránt 28 pontos Gérce, Zanat és Söpte együttese.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a jövőhét során is rendeznek-e mérkőzést, avagy halasztanak-e az együttesek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!