Talán nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország egyik legerősebb futsalcsapata van Szombathelynek. Az viszont nem kérdés, hogy a legjobb formában is van a Haladás együttese. Az élvonalbeli bajnokságban továbbra is veretlenül vezeti a tabellát és a Magyar Kupában is nagy különbségű győzelmekkel lépkednek Dróth Zoltánék.

Az NB I. legutóbbi játéknapján – vasárnap – a Ferencváros felett arattak kiütéses sikert a vasi zöld-fehérek, pénteken pedig újabb feladat vár Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványaira. A jelenleg 6. helyen álló Dunaferr DUE-DUTRADE FC szereplése és tabellán elfoglalt helyezése is meglehetősen csalóka lehet a laikusok számára.

Néhány hete épp a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt a csapat szponzora nem tudta tovább finanszírozni a szakosztály zavartalan működését, így több meghatározó játékos távozott Dunaújvárosból. Azóta fiatalokkal kiegészülve léptek pályára a sereghajó Újpest ellen, ahol 6-0-ra kaptak ki a piros-fehérek. A Haladás így a kötelező győzelem reményében utazik ellenfeléhez.

Dunaferr DUE-DUTRADE FC – Haladás VSE
2020. november 20. – 19:00
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!