Ahogy arról már korábban beszámoltunk: a hétvége során csupán két mérkőzést rendeztek meg a megyei labdarúgó bajnokságokban, méghozzá mindkettőt a harmadosztályban. 

Mikor térhet vissza minden végre a rendes kerékvágásba?

Zárt kapuk mögött, mégis paprikás hangulatban zajlott a szombathelyi régióban a Gersekarát – Gyöngyösfalu mérkőzés. A két együttes tabellán elfoglalt helye alapján várható volt, hogy nagy küzdelmet hoz majd a találkozó, hisz a Gersekarát gárdája a 16. pozícióból, míg a Gyöngyösfalu a 15-ről várta az összecsapást.

A sereghajtó gersekarátiak ráadásul pontot sem szereztek még ebben a szezonban, így mondhatni most vagy soha alapon léptek pályára. Végül a több sárga, és egy hazai piros lapot hozó találkozót egy 4. percben szerzett találattal megnyertek a hazaiak, amellyel megszerezték első pontjaikat a bajnokságban, ám továbbra is maradtak az utolsó pozícióban.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A másik hétvégi találkozó a körmendi régióban zajlott, ahol a Magyarlaki SK fogadta a Magyarszecsőd gárdáját. Igazi magyaros összecsapást hozott tehát a két együttes találkozója, amelyet végül simán behúzott a listavezető vendég alakulat (1:4), a hazaiak erejéből csupán a szépítésre futotta.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!