Az előző hétvégén 23 gólt szerzett Cegléden a tavaly még az OB I-ben vitézkedő AVUS, erről ITT olvashattak, aztán még erre a gólszámra is rátettek egy lapáttal szombaton Gortva Zoltán tanítványai. Történt ugyanis, hogy a vasiak jóvoltából a Hajós Alfréd uszodában 25 alkalommal nyúlhatott maga mögé a Neptun VSC kapusa, s ezzel sorozatban már másodszor arattak rendkívül magabiztos győzelmet a szombathelyi pólósok.

NEPTUN VSC – AVUS 9-25 (5-5, 1-7, 0-8, 3-5)

Budapest, Hajós Alfréd Sportuszoda – OB I/B-a bajnoki mérkőzés

A szombathelyieknél Csányi 6, Landherr 5, Szőke, Kurucz és Sági 3-3, Szabó 2, Hajmási, Makrai és Polgár 1-1 alkalommal volt eredményes. Az eredményből kitűnik, hogy a 2. és a 3. negyedben állva hagyta sereghajtó ellenfelét az AVUS. Gortva Zoltán vezetőedző ezúttal is röviden, de magvasan értékelte a sikert.

– Örülök a pontoknak, de még mindig sok hibánk volt a védekezés során, amit a kapott gólok szàma is bizonyít. Arra törekszünk, hogy ezeket kijavitsuk. Ezen a héten tovább készülünk keményen és megpròbáljuk begyakorolni jobban a védekezèst – fogalmazott a vezetőedző.

 

A budapesti meccs eseményeit és jegyzőkönyvét IDEkattintva lehet böngészni.

Az OB I/B-s tabella 3. helyére felkapaszkodó AVUS november 28-án, szombaton 16 órakor a 6. pozíciót elfoglaló Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Clubot (HVSC) látja vendégül. A zárt kapuk mögött lejátszandó összecsapásról oldalunkon olvashat majd tudósítást.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!