Gadó András országos bajnok erősember, aki nem mellesleg a Magyar Erősember és Erősport Liga elnöke igyekszik minden esztendő végén jótékonykodni.
Ebben az évben a Gencsapáti Kutyamenhelyre esett a választása. Mint mondja, a gencsiek éves szinten 500-800 kutyát mentenek meg, az örökbe adott kutyák száma pedig 300-500 között mozog az elmúlt évek tapasztalatai alapján.
A kezdeményező sportembert a semmilyen támogatóval nem rendelkező menhely megsegítésének részleteiről kérdeztük.

Az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor is csatlakozott sporttársához. Számára sem ismeretlen ez a terület, szívesen segít.
Az olimpikon birkózót többek között arról kérdeztük, honnan az indíttatás, miért szeret Ő is támogatni nemes kezdeményezéseket.

Amennyiben személyesen szeretné felvenni a kapcsolatot a sportolókkal, megteheti Facebookon, de el is mennek az ötletadók az adományért.
Ahogy az interjúban is elhangzott, az adományokat le lehet adni, illetve a kihelyezett urnába is el lehet helyezni a Nutrifit shop – Szombathely – Uránia udvar /jobb hátsó sarok / Főtér 17. Nyitva tartási időben: Hétfőtől – Péntekig 9:30-17:00-ig, szombaton 9:30-12:00-ig.
Az adománygyűjtés december 20-ig tart, az összegyűlt adományokat közösen viszik majd ki a kezdeményezők és az adományozók a kutyamenhely helyszínére, ahol egy terepbejárásra is lesz majd lehetőség. Legyen az árva kutyáknak is boldog a karácsony!
A Gencsapátiban található kutyamenhely adószáma: 19892636-1-18, számlaszám: 
Takarékbank:72100330-10040014
Aki a számlaszámra szeretne utalni, a megjegyzés rovatba írja oda: Sportolók adomány!
További részletek hamarosan!

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!