A Haladás-Közgáz másodosztályú röplabda-mérkőzést élőben közvetítette a Hungarysport a hétvégén. Az összecsapást a házigazda nyerte 3-0 arányban, amely könnyű győzelmet sejtet, aki nem látta a találkozót. Pedig akadt hullámvölgy több is a szombathelyi csapat játékát illetően, azonban a pontosabb nyitásokkal operáló zöld-fehérek hozták a kötelezőt.

Dr. Mucsi Péter, a Haladás VSE szakosztályvezetője és vezetőedzőjét a találkozót követően kértük, hogy értékelje tanítványainak produkcióját. A szakember elégedett volt az eredményt illetően, ugyanakkor a mutatott játékkal kevésbé. Arra viszont mindenképpen jó volt a találkozó, hogy rámutasson a hibákra és azok kijavítására lehetőséget biztosítson az edzéseken.

Hasonlóan látta a mérkőzést Csóka Lili is, aki remekül játszott az összecsapáson. A szombathelyiek feladója ezúttal is csapata egyik legjobbja volt, aki interjúnkban elmondta, hogy keményen készültek a Közgáz elleni találkozóra. Annál is inkább, hiszen a fővárosban megvívott összecsapást két szettes hátrányból sikerült megnyernie a Haladásnak. Ezúttal viszont sima meccset szerettek volna a vasi lányok – ez maradéktalanul sikerült is…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!