November elején szerepeltek utoljára tétmérkőzésen a szombathelyiek kedvencei. A sárga-feketék november 3-án BL-meccsen a Lublin együttesét, a hazai bajnokságban pedig október 31-én a Pécs csapatát ,,fektették két vállra”.

Aztán a járvány miatt mind a BL-ben, mind a magyar pontvadászatban ,,megállt az élet”, karanténból edzésbe, majd edzésből karanténba került a Falco, de a tétmeccsek elmaradtak, a ZTE ellenit kétszer is elhalasztották.

Csütörtök este viszont végre létrejöhet a szomszédvári csata. A visszatérrés előtt a korábban több szezont is Zalaegerszegen eltöltő, de ma már a Falcót erősítő Doktor Péter mondta el, hogy motiválja a volt társak elleni fellépés.

– Mindig is szerettem a ZTE – Falco rangadókat, a szurkolók mindig kitettek magukért és remek hangulatot teremtettek. Igaz, most nézők nélkül játszunk, de a rangadó az akkor is rangadó és mindent meg fogunk tenni a győzelemért – mondta a fiatal játékos.

 

 

 

A rutinos amerikai centter, Devin Searcy pedig győzelmet remélt, amikor a meccs előtti várakozásait megfogalmazta a klub honlapjának.

A ZTE – Falco meccsen 17 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!