A nyár során jócskán megerősödött, ám az összeszokatlanság miatt a szezon elején döcögősen szerepelt a Jánosháza csapata a megyei I. osztályban. A gárda aztán rendezte sorait, így jelenleg 7 győzelemmel, 2 döntetlennel, valamint 3 vereséggel állnak a tabella 6. helyén, ráadásul csupán 3 pont választja el őket a dobogótól. Az őszi szezont Virág Martin, a jánosháziak egyik nyári szerzeménye értékelte lapunknak.

“Idén nyáron igazoltunk át pár barátommal Jánosházára. A bajnokság elején nehéz volt mindenkinek aki oda igazolt, megszokni a légkört, az ott lévő dolgokat, de legfőképpen a pályán nem sikerült eleinte összeszoknunk, ahogy ez ilyenkor lenni szokott a többi csapatnál is.” – kezdte Martin, aki több társával együtt Celldömölkről tette át székhelyét Jánosházára.

A rapszodikus kezdésnek főként a sok új játékos lehetett az oka, mivel nem sikerült még ilyen rövid idő alatt összekovácsolni a társaságot, ráadásul a lehető legrosszabbkor jött a leállás is az együttes számára.

“Nagyon változó teljesítményt sikerült nyújtanunk a bajnokság első fordulóiban, de szerencsére ez utána stabilizálódott a helyzet és jó játékkal sikerült visszatérnünk a táblázat első feléhez. Ez a leállás viszont nagyon rosszkor jött a csapatnak, az utolsó 3 meccsünket egyaránt 3-0-ra sikerült megnyernünk, nagyon jó formában voltunk.”

Továbbra is bíznak a jó folytatásban Jánosházán, már amennyiben lesz folytatás.

“Úgy gondolom, ha tovább folytatódott volna a bajnokság ugyan ilyen sikeresek lettünk volna a hátralévő mérkőzéseken is. A táblázaton előttünk lévő három csapattól mind a háromszor győztesen tértünk haza. Sajnos egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk a többi együtteshez képest, ezért a jelenlegi tabella nem a realitásokat tükrözi. Hogy mikor lehet folytatni a bajnokságot? Én pozitívan állok a dolgokhoz, szerintem tavasszal lehetőségünk lesz folytatni a bajnokságot és bízok benne, hogy a játékunk is legalább ennyire eredményes lesz, mint az őszi szezon végén. Az edzésben maradást egyenlőre egyénileg oldjuk meg ,de remélem jövőre javul a helyzet és együtt, közösen a csapattal tudjuk elkezdeni az alapozást.”

Ezúton is minden jót kívánunk a jánosházi együttesnek, reméljük, hogy tavasszal problémamentesen folytatódhatnak a megyei I. osztály küzdelmei, hisz ilyen izgalmas szezont rég láthattunk! 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!