Közvetítésünknek köszönhetően egyetlen nézőnk sem maradt le a SzoESE legutóbbi bajnoki mérkőzéséről. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia elleni rangadó egyébként több szempontból is fontos volt. Egyrészt közvetlen üldözője érkezett a listavezetőhöz, amely mindenképpen el akarta venni a vasi lányok veretlenségét. A SzoESE csapatát pedig a visszavágás reménye fűtötte.

A nyári felkészülési időszak végén a vasi megyeszékhelyen megrendezett Polgár Béla Emléktornán már találkoztak egymással a csapatok és akkor a székesfehérvári együttes örülhetett. Az elszenvedett vereségből tanult Szabó László csapata és a mérkőzésre hangolásnál kifejezetten készültek a magas játékosok ellen. A vasiak mestere nagyon elégedett volt tanítványaival.

Nemcsak a magabiztos győzelem miatt, hanem a morál is jól mutatta, hogy képesek egymásért harcolni a lányok. Sándor Anna ezúttal nem pontszerzés, hanem lepattanók terén bizonyított. A SzoESE négyes-ötös poszton bevethető kosarasa nagyon elfáradt a fizikálisan remekül felkészített vendég centerek ellen, de úgy érzi rászolgáltak a győzelemre…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!