Hiába kezdte egy nagyon szép kupa továbbjutással az őszi szezont a Csepregi SE csapata, sajnos a bajnokságban nem sikerült a csapatnak kiemelkedőt nyújtania, így a gárda jelenleg csupán a 16. helyet foglalja el a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tabelláján. A vírusszünet apropóján megkerestük a csepregieket is, hogy a mögöttünk hagyott sikertelen, ám de nem reménytelen őszi szezont elemezzük, amelyben a csapat egyik legfontosabb láncszeme, Pócza András volt a segítségünkre.

“A nyarat követően egy kemény alapozást tudhattunk magunk mögött. Az első magyar kupa fordulóban sikeresen továbbjutottunk Jánosházán, így úgy tűnt, az idei szezonban sínen lehetnek a dolgok. Ezután viszont mintha a szerencse is elpártolt volna mellőlünk.”kezdte mondandóját a CSSE kapitánya, aki szerint ennél többet érdemeltek.

“Több mérkőzésen is mi domináltunk, de végül szerencsétlen, egy gólos vereséget szenvedtünk. Szerencsére az egyesület körül rendeződtek a dolgok a helyi önkormányzatnak és az új vezetőségnek köszönhetően.”

A sportegyesület az új vezetőséggel nagy elánnal vágott bele a munkába, így a további fejlődés is adott a klub számára, amely a közeljövőben egy műfüves pályával bővül majd.

A bajnokság szünetel, de az építkezés nem! Tovább szépül-épül az egyesület környezete 🤩 Hamarosan elkészül az új műfüves pálya.. mi már nagyon várjuk 🙏🏻⚽️

Közzétette: Csepregi Sportegyesület – Hivatalos – 2020. december 4., péntek

Az utolsó pár fordulóban sikerült összekapnia magát a csapatnak, így bizony rosszkor jött számukra a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet, de a csepregiek is felelős döntéseket hoztak.

“A felnőtt csapat rengeteg melót tett bele az edzésekbe, ami az utolsó fordulókban ki is jött és hazai pályán elkezdtük gyűjtögetni a pontokat.Ezért is sajnáljuk hogy a vége előtt befejeződött a bajnokság mivel kezdtük elkapni a fonalat. Az elnökség viszont egyértelműen a felelős döntést kereste ebben a helyzetben és a sportszerűség is azt sugallta hogy ne játszunk csonkán kiállt csapatok ellen. Így végül arra a döntésre jutottunk, hogy az idei szereplést felfüggesztjük minden korosztályunkban további plusz veszélynek nem kitéve a focistáink és szüleik valamint nagyszüleik egészségét.”

Andrást természetesen az előttünk álló tavaszi szezonra való készülésről is megkérdeztük, melynek kapcsán elmondta, hogy az alapozás kezdete és minősége nagyban függ a vírushelyzettől.

Sajnos ami az egész megyei futballra jellemző, úgy a csepregiekről is elmondható, hogy egyelőre nagy a tanácstalanság, így nehéz az egyesületeknek előre elkészíteni a felkészülési programot. A tavaszi sikeres felzárkózáshoz sok sikert, és betegségmentes felkészülést kívánunk a CSSE csapatának! 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!