Az AVUS – ASI DSE meccset élőben közvetítettük, ha nem láttad, ITT újra megnézheted. Nem kezdte tól jól a meccset az AVUS, hiszen Hajós révén a vendégek szereztek vezetést, majd jött Baranyai és Szőke, azaz fordított a hazai csapat, 2-1 állt az eredményjelzőn az első 8 percet követően.

 

A 2. negyedben nagyon bekezdett az AVUS, hiszen Ekler Zs., Baranyai, Csányi, majd újra Ekler Zs. találataival már 6-1-re vezettek Gortva Zoltán tanítványai. ezt követően egy távoli lövéssel lbert szépített, aztán Baranyai már a 3. gólját lőtte, 7-3. Ezután Ekler Zs. is harmadszor köszönt be, majd Albert is duplázott, 8-4 volt a félidőben.

A 3. negyedben végleg eldöntötték a meccset Ekler Zsomborék. Miután a 17 esztendős szombathelyi gólzsák megszerezte saját maga 4. gólját, Kurucz, Hajmási és Szabó B. is feliratkozott a gólszerzők közé, 12-4.

 

 

A 4. negyedben Vincze Márk, majd Hajós Jácint szépített, aztán Csányi Erik és Baranyai Ákos is újra betalált, ezzel az utolsó játékrész iksz lett, az AVUS pedig nagyon magabiztosan győzött, 14-6.

 

 

A szombati meccs eseménylistáját és jegyzőkönyvét is böngészhetik.

AVUS – ASI DSE 14-6 (2-1, 6-3, 4-0, 2-2)

OB I/B, 11. forduló – Szombathelyi Vízilabda Aréna, zárt kapuk mögött

Gortva Zoltán vezetőedző szerint kiváló hozzáállással, a megbeszélt taktika alapján zajlott az idei utolsó bajnoki.

A téli szünet utáni felkészülést követően a tabella 3. helyén álló szombathelyiek számára február 20-án, az AVUS – Kanizsa rangadóval folytatódik az OB I/B-s bajnokság. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!