A Vas Megyei labdarúgó bajnokságok tabelláját egyaránt felborította a járványügyi helyzet, és az ezzel járó korlátozások. Sok csapat nem ment bele a rizikós folytatásba, így felelős döntést hozva elhalasztották meccseiket, ám akadtak azért kivételek. A harmadosztály körmendi régiójában különösen nagyok az eltérések, a listavezető Magyarszecsőd például 3 meccsel többet játszott, mint az őket üldöző, őszi ezüstérmes Szalafő gárdája.

Összességében elmondható, hogy ebben a csoportban minden téren nagy a harc, hisz a sereghajtó Máriaújfalu 12 mérkőzést játszott le csupán, egy esetleges győzelemmel pedig 4-5 helyet is előreléphet a tabellán. A sok eltérés miatt nyilvánvaló, hogy a tabella nem mutat teljes képet, ám az jól játszik, hogy akár a középmezőnyből is lehetnek csapatok, akik a dobogóért küzdhetnek a végelszámolásnál.

A szombathelyi csoporthoz képest itt már fele annyi találat is elég volt Horváth Máriónak az őszi gólkirályi címhez, ám ez így is szép teljesítmény.

A tavaszi folytatást illetően rengeteg izgalomra lehet számítani a Vas Megyei III. osztály Körmendi csoportjában, ehhez pedig betegségektől mentes felkészülést kívánunk az összes érintett egyesületnek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!