A Vas Megyei III. osztály Sárvári csoportjában rég nem látott, izgalmas őszi szezonon vannak túl a csapatok. Hosszú idő után szakadhat meg az Ostffyasszonyfa hegemóniája, igaz a gárda az őszi tabella első helyén áll, de akad kihívójuk.

A Szergény együttese igyekszik tartani a lépést az éllovassal, csupán a gólkülönbsége rosszabb a gárdának. Egymás elleni mérkőzésük 1:1-es döntetlent hozott az ősszel. Természetesen a Boba csapata sem tett le még az aranyéremről, ám nekik érdemes hátrafelé tekintgetni is, hisz a dobogó 3. fokáért is komoly küzdelem várható, ráadásul a Kemenesmagasi lemaradása szintén nem túl tetemes az éllovasokhoz képest, így komoly izgalmak várhatóak majd tavasszal.

A sereghajtó pozíciót a Kenyeri SE csapata birtokolja, így nekik mindenképpen szükségük lenne erősítésre a téli időszak során. Pár győzelemmel akár a középmezőny elejére is lehet ugrani, mivel nagyon együtt van a mezőny.

Molnár Tamás Celldömölkről, a megyei I. osztályból igazolt a kemenesmagasi csapatához, képességeit pedig meg is csillogtatta az ősz során. Értékes játékost veszített a szebb napokat is megélt celldömölki csapat az ő távozásával, reméljük, hogy láthatjuk őt még az első osztályban futballozni.

Jövőre viszont nagy feladatok várnak még rá, és a kemenesmagasi együttesére, ha megakarják szorongatni az éllovasokat. A tavaszi szezonra minden csapatnak vírus- és sérülésmentes felkészülést és sok sikert kívánunk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!