Nem volt egyszerű esztendeje a szombathelyi vízilabdázóknak. A sportág helyi legjobbjai életét is megváltoztatta a járványügyi helyzet, de szerencsére ősztől már rendszeresen, szinte minden hétvégén – igaz, zárt kapuk mögött, de – bajnoki meccsen szerepelhettek Gortva Zoltán tanítványai.

Hajmási András és Kurucz Barnabás nemcsak oszlopos tagjai az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület OB I/B-s csapatának, de utánpótlás edzőként is aktívak. A bajnokság 3. helyén álló, de az OB I-be visszavágyó szombathelyi pólósokat ezúttal arról kérdeztük, ezekben a megváltozott időkben kikkel töltik a karácsonyt és mi kerül az ünnepi asztalra.

Hajmási András (22):A családommal és a barátnőmmel, illetve az Ő családjával töltöm az ünnepeket. Természetesen a szűk baráti körrel is megejtünk egy koccintást. A karácsonyi menüből nem maradhat ki idén sem az afrikai törpeharcsa, a baconbe göngyölt töltött csirkemell, valamint a csirkemell különféle jóízű bundákban.

Kurucz Barnabás (24):A hosszú szezon után végre több időt tudtam a barátnőmmel tölteni, ami nagy feltöltődést jelentett. Az ünnepekkor a testvéreimmel együtt hazatérünk a családi házba, és együtt töltjük a karácsonyi napokat. Sajnos a vírushelyzet miatt az egészség megőrzése lesz a legfontosabb, ezért idén csak szűk családi körben tudunk ünnepelni. Nekem ez az egyik kedvenc ünnepem, ilyenkor Édesanyukám mindig terülj-terülj asztalkát varázsol, amelyen a fácánleves, a kacsa, a lazac és a mézeskalács is biztosan ott lesz.

Az AVUS január elején kezdi meg az alapozást, majd február 20-án igazi rangadóval, a listavezető, Kanizsa ellen kezdi meg a 2021-es naptári évet.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!