Az Egis Körmend kosárlabda együttes utánpótlás képzéséért felelős szakembere távozott a Rába-parti városból. Patai Benjamin a tengerentúl megszerzett tudását is remekül kamatoztatta, hiszen a piros-feketék utánpótláscsapatai jól szerepeltek. A közös munka azonban véget ért, hiszen új kihívást kapott a tréner, amely Jászberénybe szólította a szakembert.

A JKSE közleményét változtatás nélkül közöljük:

“A Jászberényi Kosárlabda Sportegyesület vezetősége mindenben megállapodott Patai Benjaminnal, így a felnőtt csapat vezetőedzői feladatait a fiatal szakember látja el a jövőben. Az újdonsült vezetőedző Németországban született, edzői pályafutása Amerikában indult, az University of South Floridán. Dolgozott többek között a CMB Cargo-UNI Győr csapatánál, valamint az Egis Körmend együttesénél, ahol a másodedzői poszt mellett az U20-as csapat irányításáért is felelt az elmúlt időszakban. Lo Elhadji Malick munkájára a szakmai stábban továbbra is számítunk.”

Időközben már be is mutatkozott Patai Benjamin, szerdán hazai pályán szenvedett 67-101 arányű vereséget a Kaposvártól a JKSE, ami után az alábbiakat nyilatkozta az nso.hu-nak a volt körmendi szakember.

– Két nap alatt nem lehet csodát tenni, jelenleg ez a valóság. A fegyelmezettséget és a hozzáállást köszönöm a játékosoknak. Sokat kell még együtt dolgoznunk, és Orlando Colemannel, valamint sérültjeinkkel kiegészülve sokkal többre lehetünk majd képesek – mondta Patai.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!