Bizakodnak az Egis Körmend szurkolói, hogy csapatuk decemberben mutatott hektikus szereplése a múlté. A 2020-as esztendőt végül az Alba Fehérvár elleni győzelemmel zárta és hasonlóan sikeresen kezdte az új évet is. A PVSK-VEOLIA elleni idegenbeli vereségért vágtak vissza Ferenczék, minedezt úgy, hogy a Baranya megyeiek csak az utolsó negyedben kozmetikázták elfogadhatóra a különbséget.

A jó játékra a folytatásban is szüksége lesz a Körmendnek, hiszen szombat este hazai környezetben lép pályára a Debrecen ellen. A DEAC pedig nagyon szépen szerepel, ezt eredményei is bizonyítják. Erejét pedig a vasi alakulat is megtapasztalhatta már, december 2-án a hajdúsági megyeszékhelyen megrendezett derbin kétszeri hosszabbításra volt szükség, hogy kiderüljön, ki a győztes.

Ötven percnyi játék után végeztek a felek 83-87-re, ami a Körmend eredményes meneteléséhez volt szükség. A Debrecen jelenleg a tabella 7. helyén áll, egyetlen hellyel a vasi piros-feketék mögött, ráadásul legutóbbi mérkőzését a Kaposvár ellen 90-49 (!!!) arányban nyerték meg Tóth Ádámék, így mindenképpen nehéz pillanatok várnak Ziga Mravljak együttesére.

Egis Körmend – DEAC
2021. január 9. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!