A szombathelyi futsaltörténelem egyik legsikeresebb éve volt a 2020-as esztendő. Magyar Kupa-elsőség mellett a bajnokságban is előkelő helyen álltak Horváth Péterék – egészen a szezon félbeszakításáig. A lendület viszont kitartott a jelenleg is zajló 2020/2021-es kiírásra is, hiszen 12 lejátszott mérkőzéséből tizenegyet megnyert és továbbra is veretlen a vasi gárda.

Bár a koronavírus-járvány miatt több párharcot is későbbi időpontra kellett tolni, az új évet rögtön egy rangadóval kezdi Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese. Ezúttal a Kecskemét gárdája látogat a vasi megyeszékhelyre a pontszerzés reményében. Az alföldi csapatot nem árt komolyan venni, hiszen több együttest is megszorongatott az idi kiírásban.

Igaz, a legutóbbi mérkőzését a Berettyóújfalu otthonában elveszítette, de előtte zsinórban négy párharcot is megnyert. Nem véletlen, hogy a Veszprém és a DEAC csapatát is megelőzte a tabellán. A Haladás jelenleg a második pozíciót foglalja el, viszont az éllovas címvédő MVFC két mérkőzéssel többet játszott vasi riválisával szemben.

Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal
2021. január 10. – 17:15 (M4 Sport+)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!