A vírushelyzet ellenére, jelen állás szerint ugyan nézők nélkül, de mindenképpen megrendezik a Szkander Országos Bajnokságot Répcelakon. A megmérettetés nem csupán azért lesz érdekes, mert első ízben rendeznek ilyen jellegű eseményt a Répce Sportcsarnokban, hanem mert itt dől el az is, hogy kik képviselhetik hazánkat az Európa-bajnokságon.

https://hungarysport.hu/wp-content/uploads/2020/12/23/a-virushelyzet-ellenere-tovabb-folyik-a-sportelet-repcelakon/

Gallen Ervin, a Répce Sportcsarnok vezetője megkeresésünkre elmondta, hogy az Országos Szkander Szövetség elnöke, valamint az európai szövetség alelnöke, Csabai Attila kereste meg őket, hogy a korábban (novemberben egész pontosan) elhalasztott ob-t Répcelakon szeretnék megrendezni.

A küzdőtér kialakítását a csarnok pályaterületén alakítják majd ki, amelynek közepén egy színpad lesz felállítva, ezen pedig több asztalon vívják majd a csatákat. A küzdőtér mögött pedig egy ledfalon folyamatosan frissülnek majd az eredmények.

Ervin továbbá azt is elmondta, hogy most már biztossá vált, a megmérettetést biztosan közvetítik majd online, így az érdeklődők nem maradnak le semmiről.

Egy korábbi szkanderverseny, amely segít elképzelni miként zajlik egy ilyen esemény.

 A versenyzők már nagyon várják január 16-át, hisz régen volt alkalmuk összemérni erejüket.

Sajnos a vírushelyzet miatt bizonytalan, hogy legközelebb mikor fogadhat a Répce Sportcsarnok nézőket, szurkolókat,…

Közzétette: Répce Sportcsarnok, Répcelak – 2020. december 15., kedd

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!