A napokban írta alá hosszútávú profi szerződését három fiatal, akik már az őszi szezon során bizonyítottak a Szombathelyi Haladás együttesében. Rajtuk kívül viszont volt egy új érkező is a sajtótájékoztatón, akinek a vezetékneve is ismerősen csenghet a labdarúgást szeretők számára. Ő nem más, mint Dragóner Dávid Filip, aki támadóként segítheti a szombathelyieket.

A név hasonlóság pedig nem véletlen, hiszen az új érkező édesapja a közel 30-szoros válogatott, Ferencváros ikonjaként is ismert Dragóner Attila. Nem véletlen, hogy fia a fővárosi zöld-fehéreknél pallérozódott és járta végig a korosztályos csapatokat. Tehetségét jól mutatja, hogy utánpótlás válogatottként is számítottak játékára a szövetségi kapitányok.

A Fradiból először kölcsön – majd végleg a Nyíregyháza támadója lett. Mátyus Jánossal és Holdampf Gergővel a nyírségi klubnál dolgozhatott együtt Dragóner. Ezt követően játszott a Mezőkövesd, a Szeged együttesénél. A 22 éves labdarúgó legutóbb a Zalaegerszeg színeiben lépett pályára, ahová ingyen érkezett 2020 nyarán. Emlékezetes mérkőzése volt a Mezőkeresztes elleni kupameccs, ahol mesterhármast jegyzett.

Az OTP Bank Ligában viszont csak hétszer bizonyíthatott – kétszer kezdőként, ötször csereként. A téli időszakban viszont a váltás mellett döntött, így került ismét Mátyus János vezetőedző látóterébe és kifejezetten a vasi tréner kérésének eleget téve szerződött a Haladáshoz Dragóner Filip, aki a Hungarysporttal készült interjújában elárulja mit jelent az apja öröksége?!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!