A napokban írta alá hosszútávú profi szerződését három fiatal, akik már az őszi szezon során bizonyítottak a Szombathelyi Haladás együttesében. A két és fél évre szóló kontraktus megkötését követően az érintett labdarúgókkal készített interjút a Hungarysport, stílusosan a sportkomplexum megújult külsőt kapott játékoskijárójának folyosóján.

Az ősz egyik kellemes meglepetése volt Kállai Kevin. A miskolci születésű fiatal labdarúgó példája is jól mutatja, hogy minőségi munka folyik a vasi megyeszékhelyen. A sportág alapjaival a diósgyőri klub színeiben ismerkedett meg, de már 2013 nyara óta az Illés Akadémia sikeréért dolgozik. Kitartásának eredményeként pedig 2020/2021-es bajnokság során pedig már a felnőttek között is pályára lépett.

Az ősszel még az U-19-es utánpótlás bajnokságban is szerepelt. Hat mérkőzésén ötször talált be az ellenfelek kapujába, ez pedig jó ajánlólevél volt Mátyus Jánosnak. Ezután a felnőtt keret tagjaként négyszer kezdőként, négyszer pedig csereként lépett pályára. Bár gólt nem sikerült szereznie, de láthatóan nagy potenciál van a játékosban.

A támadó középpályás leginkább a jobb szélen érzi otthonosan magát, de interjúnkból kiderül, hogy szeretné javítani ballábas tudását is. Ha ez sikerül, akkor a jelenlegi értéke csak iránymutató adat lesz. A Transfermarkt.de 25 ezer euróra taksálja a labdarúgó árát. A Hungarysport által készített összeállításból pedig kiderül, hogy mit érzett Kállai Kevin, a Békéscsaba elleni bemutatkozó mérkőzésén?!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!