Kijelenthető, hogy az Egis Körmend túllendült a december közepétől kezdődött hullámvölgyén. Akkor nemcsak mutatott játéka hagyott kivánnivalót maga után, de hazai veretlenségét is elveszítette a Szeged ellen. Azóta viszont Ziga Mravljak együttese visszatalált a helyes útra és a győzelmek mellett a csapatjátékkal sincs különösebb gond.

A vasi alakulat zsinórban három sikert ért el. Az Alba Fehérvár és a Pécs után, három hosszabbítást hozó Debrecen elleni meccset is behúzta. Az igazán küzdelmes mérkőzés után sem pihenhet sokat a Rába-parti együttes, hiszen Paksra, az Atomerőmű otthonába látogatnak péntek este. Az összecsapás nem csak a neve miatt lesz a forduló egyik rangadója.

Az atomvárosiak és a Körmend mutatója tökéletesen megegyezik. Mindkét együttes 10 győzelmet aratott és 5 alkalommal veszítettek. A vasi alakulat csak pontkülönbséggel áll jobban, mint a Paks. Bár idegenben játszik a piros-fekete gárda, mégis joggal reménykedhetnek a szurkolók, hiszen Lóránt Péterék egy – kecskemét elleni – vesztes meccs után várhatják a 19. fordulót.

Atomerőmű SE – Egis Körmend
2021. január 15. – 18:00
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!