Negyven napnál is többet töltöttek pihenőn a Haladás VSE játékosai, akiket szintén nem került el a koronavírus-járvány. Emiatt több mérkőzést kellett átütemezni a 2021-es évre. Ennek megfelelően egymást érik a találkozók, a szombathelyiek először a Kecskemétet majd az Aramist győzték le magabiztosan, két góllal és persze meggyőző játékkal.

A 14. fordulóból elhalasztott mérkőzés óriási csatát ígér, hiszen a Veszprém otthonából kellene elhozni a három bajnoki pontot Horváth Péteréknek. A vasi alakulat szeretné megőrizni veretlenségét és a listavezető pozícióját is. Ehhez viszont lesz egy-két szava a házigazdának is, amely a Ferencváros elleni – meglepő vereséget követően zsinórban nyeri a találkozóit.

Nem csoda, hogy a Veszprém, a sikeres menetelésnek köszönhetően már a dobogó alsó fokán áll. Bár a Berettyóújfalu átmenetileg megelőzte a Haladást, de ezt csak úgy érte el, hogy több meccset játszottak. Az elmúlt héten pótolt összecsapás után viszont Juan Ramon Calvo Rodriguez csapata átvette a vezetést és néhány fordulóval a rájátszás előtt is hibátlan mutatóval büszkélkedhet.

Balaton Bútor FC Veszprém – Haladás VSE
2021. január 19. – 18:30
Veszprém, Március 15. Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!