A hétvégén kiemelt fontosságú mérkőzést játszott a Haladás másodosztályú röplabda-csapata, amely a Palotát fogadta a Rohonci úti sportkomplexumban. Meglehetősen eseménydús időszak volt a vasi együttes háta mögött, amely a nyáron szinte a nulláról épített új keretet. A tehetséges fiatalokra épült gárda viszont remekelt az ősszel és a listavezető pozícióban töltötte a téli szünetet.

Ugyanakkor kérdéses volt, hogy milyen formában térnek vissza a lányok, hiszen a sikerszériát pont a legrosszabbkor szakította meg a pihenő. Ráadásul a koronavíus-járvány és a játékosok egészségének megóvása érdekében hozott döntések is befolyásolták a holtidőben a tabellát. Az utánpótláscsapatok eredményeit törölték, így csökkent a nyugati csoport létszáma is.

Ez a helyzet pedig felértékelte a győzelmek fontosságát. A hétvégi mérkőzésen az első szett kivételével alaposan megnehezítette a Haladás dolgát a Palota. Mucsi Péter vezetőedző pontosan tudta miben kellett felnőnie tanítványainak, ami meghozta a győzelmet csapatának. A kapitány Zoltán Anna pedig nagyon büszke társaival, akik nem ismertek elveszett labdát a 3-1-re megnyert összecsapáson.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!