A koronavírus-járvány és a téli szünet miatt több, mint negyven napig nem játszott tétmeccset a Haladás élvonalbeli futsal együttes. A szombathelyiek azonban jól tértek vissza a nem tervezett hosszúra nyúlt kényszerszünet után. Két góllal legyőzték a Kecskemét, majd az Aramis együttesét is. A legutóbbi mérkőzés viszont nem úgy alakult, ahogy tervezték…

Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese bár végig jobban akarta a győzelmet és kétszer is vezettek az összecsapás során, mégsem sikerült behúzni a három pontot. Tatai révén az utolsó pillanatokban egyenlített a rivális, így kénytelen volt a zöld-fehér együttes beérni a döntetlennel. Ez egyben az is jelenti, hogy bár megőrizte első helyét a Hali, de a Berettyóújfalu egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Amennyiben hozza a MVFC a halasztott találkozóját, úgy megelőzheti a vasi alakulatot. Épp ezért a szombat esti – Nyírgyulaj elleni – összecsapáson csak a győzelem elfogadható eredmény Dróth Zoltánék számára. Külön apropója a mérkőzésnek, hogy idén egyszer már megtréfálta a nyírségi alakulat a Halit, ugyanis az őszi felvonáson 2-2-re végeztek a csapatok.

Haladás VSE – Nyírgyulaj KSE
2021. január 23. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!