Az nso.hu cikke szerint Conor McGregor addig felfelé ívelő karrierje 2018-ban az orosz Habib Nurmagomedov elleni vereséggel tört meg, ami után kétszer is bejelentette a visszavonulását, igaz, közben azért visszatért a ketrecbe, és nagyon simán megverte Donald Cerronét, tavaly januárban.

Aztán megint kihagyott egy évet, és a UFC 257-es, Abu-dzabi gálájának főmeccsén az ellen a Dustin Porier ellen húzott kesztyűt, akit 2014-ben egyszer már legyőzött első menetes TKO-val, de már nem idézte korábbi önmagát a korábbi, pehely- és könnyűsúlyú világbajnok.

Porier, aki korábban szintén kikapott Nurmagomedovtól, a második menetben az ütéseivel a ketrechez szorította a mérkőzés előtt most is felettébb magabiztos McGregort, az ír egy jobbegyenestől lement, majd a földön olyan ütészáport kapott, hogy a mérkőzésvezető leállította az egyenlőtlenné váló küzdelmet. Porier TKO-val győzött.

McGregor a meccs után arról beszélt, ez egy oly üzlet amiben néha muszáj aktívnak lenni, tehát nem zártra ki a folytatást, de az újabb vereség után, azokba a magasságokba már aligha tud visszatérni a 32 éves harcos, melyekben korábban járt…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!