A SzoESE női amatőr élvonalban szereplő kosárlabdacsapat a DVTK ellen elveszítette hibátlan mérlegét. A kisiklást szerette volna feledtetni a legutóbbi hétvégén, amikor a Tatai SE ellen léptek pályára. Korábban többször is megtréfálta a vasi alakulatot riválisa, így nem mehetett biztosra a vasi alakulat.

A nagy fogadkozások ellenére sem ment könnyen a bizonyítás a szombathelyi lányoknak. Támadásban és védekezésben is jócskán adósak maradtak a jó játékkal. A sorok rendezését követően viszont már a nagyszünet előtt sikerült fordítania Szabó László együttesének, míg a második félidőben már csak az volt kérdés, hogy mekkora különbséggel nyer a házigazda.

Mezősi Anna, fiatal kora ellenére már sok csatát megélt a SzoESE játékosaként. A hétvégi derbin pedig védekezésben és pontgyártásban is csapata élén járt. A kosaras véleménye szerint a siker hátterében az együttes egysége volt. A közös munka és az egymásért küzdés diadala volt a Tatai SE elleni győzelem titka. Szabó László vezetőedző osztotta játékosa nézetét, ugyanakkor látja, hogy még miben kell fejlődnie csapatának.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!