Új év, új remények – foglalhatnánk össze a vasi sportbarátok mottóját. Ez pedig összecseng a Szombathelyi Darts Club Sportegyesületével, amely 2021-ben is igyekszik mindent megtenni, hogy a szakág képviselőinek kedvében járjon. Tavaly a koronavírus-járvány ellenére is sikerült több, saját szervezésű versenyt tető alá hozni. Ezt a kezdeményezést pedig idén is folytatni szeretné.

Ennek ékes bizonyítéka, hogy január utolsó hétvégéjén ismét találkozhatnak a darts sportág szerelmesei a Haladás Sportkomplexumban kialakított helyszínen. Több tábla előtt zajlanak majd a párharcok, hogy végül győztest hirdessenek a játéknap végén. Természetesen több fordulóban gondolkodik az SZDCSE és a versenyzők is.

A Goldfisch Darts Open első fordulójára csak 64 fő nevezését tudják fogadni a szervezők az időbeosztás miatt. Ugyanakkor a pendémiás helyzet és a kormányrendelet miatt jelenleg csak azokat a sportbarátok állhatnak tábla elé, akik érvényes versenyengedéllyel rendelkeznek. Ez alól az open erőpróba sem mentesül!

A verseny nevezési díjai:

  • 2000 Ft/fő 18 éven felüliek számára
  • 1000 Ft/fő 18 éven aluliak számára

+500 Ft egyszeri regisztrációs díj a játékos első fordulóján
Regisztrálni a helyszínen, 13:00-tól 13:45-ig van lehetőség.

A verseny díjazása:

Fordulónként a nevezési díjak 70 %-a kerül visszaosztásra. 2020. június 20-tól visszavonásig, a Goldfisch horgászbolt jóvoltából a Szombathelyi Darts Club SE által rendezett versenyeken a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos 10000 Ft különdíjban részesül. Amennyiben a legmagasabb kiszálló 170 a versenyen, akkor az azt megdobó játékosnak 17000 Ft a nyereménye. Ha nem születik 130 vagy nagyobb kiszálló egy fordulón, az összeg halmozódik.

Az év végi összesített ranglista legjobb 3 helyezettjét is díjazzák az alábbiak szerint:

  • Nettó 70.000 Ft az összesített ranglista első helyezettjének
  • Nettó 50.000 Ft az összesített ranglista második helyezettjének
  • Nettó 30.000 Ft az összesített ranglista harmadik helyezettjének

A versenysorozatról minden további információt tartalmaz a versenykiírás.

A versenyek helyszíne és időpontja:

  • HALADÁS SPORTKOMPLEXUM
    9700 Szombathely, Rohonci út 3.
  • 2021. január 30. (szombat) 14:00 – 20:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!