Hosszú szünet után térhetett vissza a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női röplabda csapata. A vasi alakulatot is elérte a koronavírus-járvány, így hosszú hetekig nem léphettek pályára. Ráadásul sérülések is tizedelték a vasi együttest, így teljes létszámmal ritkán dolgozgatott Bodzer Attila vezetőedző. A hétvégén viszont már a tettek mezejére kellett lépni…

A SzoESE hazai környezetben fogadta a Széchenyi Győr együttesét. Az utánpótlás csapatok eredményeit a szövetség törölte, így minden győzelemnek nagy súlya van. Tisztában volt ezzel a szombathelyi alakulat is, amely nagyon könnyen hozta az első szettet. A folytatásban már a házigazda mesterének lehetősége nyílt fiatal játékosok bevetésére is.

A 3-0-ás győzelemnek nem is kellett egy óra a SzoESÉ-nek, amely jó eséllyel pályázik az első két hely egyikére, amely rájátszást érne. Gulkai Zsófiával és Bodzer Attilával készült interjúnkból kiderül, hogyan készültek a szombathelyi lányok erre a mérkőzésre illetve a hazaiak vezetőedzője elárulta, hogy a SzoESE már a jövő csapatát építik az idei szezon során.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!