Nem véletlen, hogy továbbra is a legnépszerűbb labdasportnak számít a labdarúgás. Lehet kicsiben és nagyban is játszani, szép megoldásokkal színezve pedig kifejezetten jó kedvcsináló a fiatalok számára. Elég csak egy látványos támadás, trükkös csel, kombinatív szabadrúgás vagy bombaerős lövés, hogy egyik csodálatból a másikba essünk.

Ugyanakkor nem lehet elmenni szó nélkül amellett sem, hogy hiába megannyi kezdeményezés, továbbra is akadnak megmozdulások, amelyek meglepőek, sokkolóak vagy épp megbotránkoztatóak. Főleg annak szellemében, hogy szinte minden bajnokság zárt kapuk mögött zajlik, így a közvetítéseknek hála, egyetlen pillanatról sem maradnak le a szurkolók.

Ez viszont nem biztos, hogy kifejezetten jó ötlet akkor, ha olyan jelenetek zajlanak a pályán, amelyek piros lapot vonnak maguk után. Egy talpalás vagy nyújtott, páros lábbal történő belépés azon kívül, hogy nem épp sportszerű, komoly sérüléseket is okozhatnak vele a játékosok. Nézzük, hogy a közeli és a nem annyira távoli múltban milyen megmozdulások borzolták a kedélyeket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!