Nincs túl jó formában az Egis Körmend élvonalbeli férfi kosárlabdacsapat. A nemzetközi porondon a jóval esélyesebb, erősebb kerettel, nagyobb névvel rendelkező riválisok ellen bár vereséget szenvedett a vasi alakulat, helyt álltak, viszon ugyanezt már nem lehet elmondani a honi bajnokságot tekintve. Különösképpen az elmúlt hetekben nyújtott formát tekintve.

A legutóbbi fordulóban Zalaegerszegen vizitáltak Ziga Mravljak tanítványai. A keretben történt változások után pályára lépett az új szerzemény, Benjamin Simons is, de vele együtt sem sikerült megállítani a zalai együttest. Ráadásul nem is a vereség, sokkal inkább annak mértéke (92-69) és a mutatott játék az, amely fájó pont a szurkolók szemében.

Az utolsó három mérkőzését vesztesként jegyző Körmend, hasonló formában lévő Kecskemétet fogadja a Rába-parti településen. A KTE is három egymást követő derbit fejezte be pontszerzés nélkül – legutóbb a Szeged fektette két vállra a lila-fehéreket. A szombat esti összecsapás végén pedig kiderül, hogy mely csapatnak sikerül visszatalálni a helyes, győzelmet jelentő ösvényre?!

Egis Körmend – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
2021. február 6. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!