A másodosztályú bajnokságban érdekelt Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női röplabdázói hosszabb szünetet követően léptek ismét pályára. Bodzer Attila tanítványainak rendkívül változékonyan alakult a versenynaptára, ami a betegségek valamint az utánpótláscsapatok visszalépésével csak tovább variálódott.

Ugyanakkor a 2020/2021-es évadban remekeltek a szombathelyi lányok. A hétvégén pedig az első két hely megszerzésében érdekelt csapatok léptek pályára Érden. Helyzeti előnyben volt a SzoESE, de a Delta Röplabda Sportegyesület egy győzelem esetén még megszorongathatja a vasi alakulatot, így nagy csatára volt kilátás a hétvégén összecsapáson.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően nekiesett ellenfelének a házigazda. Ez pedig meglepte a vendégeket, így Bodzer Attila vezetőedzőnek gyorsan időt kellett kérni. Hiába, mert a vasi alakulat apró hibáját kihasználta az érdi együttes és közel 25 percnyi játék után behúzta az első felvonást.

A második szettben már fej-fej mellett haladtak a csapatok, a kritikus pillanatokban viszont megremegtek a vasi kezek, így nem termett babér a folytatásban sem. Ráadásul az utolsó játszmában sem tudott átlépni saját árnyékán a SzoESE, így pont nélkül maradtak a fontos rangadót követően…

DELTA Röplabda SE – SzoESE 3-0 (21, 17, 18)

SzoESE: Németh P., Németh Zs., Gulkai Zs., Lakatos R., Kiss L., Szalai Cs., Kóbor Sz., Petrányi P.
Libero: Nagy J.
Vezetőedző: Bodzer Attila

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!