Rendkívül eredményesen szerepel a 2020/2021-es kiírásban a Haladás VSE II. számú csapata, amely a másodosztály nyugati csoportjában szerepel. Sziffer András vezetőedző által irányított alakulat hosszú heteken keresztül vezette a tabellát és az Érd elleni összecsapásnak is a zöld-fehér mezesek számítottak az esélyesnek. Igaz, a Pest megyeiek több csapatot is megtréfáltak a szezon során.

Tapogatózó játékkal rukkoltak ki a felek az első percekben, egyik gárda sem vállalt felesleges kockázatot. A gólokra mégsem kellett sokat várni, hiszen elég volt egy-egy megingás a védelmekben és máris büntettek a támadók. Először Faragó avatta fel a vendégek kapusát, majd néhány perccel később Kovács Máté egalizált, aki már a felnőtt keretben is bizonyított.

Ezután már csak egy csapat volt pályán. A Haladás végig támadta az első félidőt és futószalagon dolgozta ki a helyzeteit. Újabb gólt csak a 15. percben jegyeztek Mercs révén. Hogy ne legyen könnyű dolga az érdi futsalosoknak, vatamaniuc-Bartha is feliratkozott a góllövőlistára. Majd egy gólváltást követően maradt a két találatos különbség a csapatok között.

A hajrában viszont már a hazaiak domináltak inkább és mindent elkövettek, hogy pontot, pontokat tartsanak otthon. Az utolsó percben aztán jött a feketeleves, Bozsoki kísérlete talált a hálóba, ezzel kialakítva a 4-4-es végeredményt. Bár több helyzete volt a vasi alakulatnak, de a pontatlanság miatt be kellett érniük egy ponttal, így viszont a tabellán megelőzte a zöld-fehéreket a TFSE együttese.

5Stars-Érdi VSE – Haladás VSE II. 4-4 (1-2)

Haladás: Homlok – Szakasics B., Mézer V., Puhr B., Németh B.
Csere Horváth Z. – Mercs, Vatamaniuc-Bartha, Horváth F., Kovács M., Knizs O.

Gólszerző: Faragó 2, Pintér, Bozsoki illetve Kovács M., Mercs, Vatamaniuc-Bartha, Németh B.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!