A legutóbbi fordulóban nagy csatában sikerült begyűjteni a három pontot a Haladás VSE futsal csapatának, amely a sokszoros magyar bajnok és kupagyőztes Berettyóújfalut láta vendégül. Az ország két legjobb együttesének összecsapása fordulatokban is bővelkedett, hiszen a vendégek szerezték meg a vezetést, végül 3-1 arányban diadalmaskodtak a vasi futsalosok.

Ez a siker pedig egyben azt is jelentette, hogy az alapszakaszt mindenképpen megnyerte a szombathelyi klub. A Berettyóújfalut ugyanis otthon és idegenben is legyőzték Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványai. Ráadásul a 17 lejátszott mérkőzés közül csak kétszer tudtak pontot szerezni a Haladástól. Ez a bravúr csak a Nyírgyulajnak és a Veszprémnek sikerült.

Az alapszakasz utolsó fordulójára hétfőn kerül sor, amikor a zöld-fehérek a fővárosba látogatnak az Újpest vendégeként. A találkozó mindenképpen tét nélküli, hiszen a hazaiak sem tudnak előrébb lépni a tabellán, így minden bizonnyal a fiatalok, valamint a kevesebb játékidőt kapó labdarúgók bizonyíthatnak. Az összecsapásról pedig ezúttal sem maradnak le a szurkolók…

Újpest RFC-220VOLT – Haladás VSE
2021. február 15. – 20:45
Budapest, UTE Atlétikai Stadion

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!