Mátyus János irányításával a tavalyi évben megihletett formában játszott az addig kiesés réme elől menekülő Szombathelyi Haladás. Bár a szezont megtörte a koronavírus-járvány és ez a felkészülési időszakra is rányomta a bélyegét, a vasi alakulat a 2020/2021-es szezon során sem vallott szégyent. A jó kezdés után – leszámítva egy-egy kisiklást – állandósította helyét a középmezőny elején.

Hogy mi a siker titka? Sokan találgatják, hogy mi lehet a receptje Mátyus Jánosnak, akinek kezei alatt lényegesen nem változott a keret összeállítása. Helyi fiatalok mellett Szombathelyhez kötődő játékosok alkotják a magot. Persze a szurkolóknak megvan a véleménye, amit a legutóbbi fordulók után a közösségi oldalakon meg is osztottak.

A vasi klub vezetőedzőjének választékos és igényes öltözködési szokása azonnal beindította a mémgyárat. Egymás után jönnek ki a jobbnál-jobb képek, amelyek magyarázatként szolgálnak a Hali sikeres szereplésének. Még Sherlock Holmes szerepét is kiosztották Mátyus Jánosra a képalkotók, ami nem mellesleg a szerkesztőségünk tetszését is elnyerte…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!