Tegnapi élő közvetítésünket követően, a Szombathelyi Haladás klubhonlapján közölte, hogy Devecseri Szilárdot és Csilus Tamást is sérülés miatt kellett lecserélni.
Orbán Gergő, a csapat masszőrje elmondta, hogy Devecserinek elszakadt a bal lábában az Achilles-ína, éjszaka a Markusovszky Kórházban már meg is műtötték.

Aki követte helyszíni közvetítésünket, láthatta, hogy a 64. percben, egy várdai szabadrúgást követően történt a baleset, amelyet Deve így idézett fel nekünk.
– A labda ívéből láttam, hogy meg kell előznöm az ellenfél játékosát, különben tisztán tud fejelni. Így is tettem, viszont Ő sem tudta már kontrollálni a mozgását, nagy volt a tumultus, hátulról megrúgta a lábam vagy rálépett, pontosan már nem emlékszem, csak a nagy fájdalomra – fogalmazott a rutinos hátvéd.

Devecsire az első diagnózisok szerint minimum 3 hónap pihenő, illetve rehabilitáció vár, mire újra a régi lesz Deve, akár szeptembert is írhatunk.

Rájár a rúd Halira, hiszen a már korábban megsérült Medgyes és Rácz után, sajnos Csilus sem járt jobban, a középpályásnak – a feltételezések szerint – a jobb combizma szakadhatott el.

Jobbulást és gyors felépülést kívánunk valamennyi Hali-játékosnak! A szombathelyi zöld-fehérek vasárnap a Kaposvárt fogadják a Rohonci úton.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!