A Hungarysport olvasói nem maradtak le ezúttal sem egyetlen labdamenetről sem a hétvégi Haladás-Palota bajnoki mérkőzés kapcsán. A másodosztály felsőházi rájátszásának első találkozóját kiválóan kezdte a vasi alakulat, könnyedén és gyorsan megszerezte a vezetést, majd feljavultak a vendégek is, de csak megnehezíteni tudták a zöld-fehér csapat dolgát. Végül 3-1 arányban diadalmaskodott a Hali a zárt kapuk mögött megrendezett találkozón.

A jó kezdés mindig fontos – mondta Dr. Mucsi Péter, a vasi együttes vezetőedzője. A nyugati csoport legjobbja ugyanis a keleti régió bajnokával vívhat meg az osztályváltás reményében. A nyáron teljesen az alapjaitól újjáépített szombathelyi együttes jól ellensúlyozta a magasságkülönbséget és főleg technikai téren nőttek a palotai lányok fölé.

Mucsi Péter ennek ellenére sem volt maximálisan elégedett és látja, hogy miben kell javulnia csapatának a folytatásban. Hasonlóan látta a keretbe visszatérő Takács Bernadett is, aki korábban extraligás tapasztalatokat szerzett a Haladás színeiben és ezúttal is fontos pontokat szerzett csapatának. A győzelem mellett pedig annak is örült a játékos, hogy hosszú kihagyás után ismét pályára léphetett a zöld-fehér klub színeiben.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!