Bár a Magyar Kormány döntésének értelmében tovább szigorították az előírásokat, nem maradhat el a Dreher Magyar Darts Liga hétközi fordulója, amelyre a vasi megyeszékhelyen kerül sor. A Nyugat-Dunantúl régióját érintő megmérettetés első felvonására még február közepén került sor, amit akkor magabiztos teljesítménnyel, megérdemelten nyert meg Kozmor József.

A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület versenyzője a Körmendi DC riválisát, Pósfai Miklóst múlta felül. Érdekesség, hogy erre az erőpróbára 48 játékos nevezett, ami hűen tükrözi a sportág töretlen népszerűségét. A szerda esti erőpróbára is maximalizálni kellett a nevezői létszámot (ezúttal is 48 fő nevezését fogadják el a szervezők). A versenynek pedig a Haladás Sportkomplexum ad otthont.

A nevezési lista alapján kijelenthető, hogy valóban izgalmas csatára lesz kilátás, hiszen nemcsak a vasi megyeszékhelyről, hanem Dabroncból, Zalaegerszegről, Teskándról, Sopronból, Bödéről és Győrből is érkeznek játékosok. Értékes díjakban pedig ezúttal sem lesz hiány. A nevezési díjak 70 százaléka kerül visszaosztásra és nem megy haza üres kézzel az a dartsozó, aki a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobja.

Fontos információ, hogy a résztvevők számára a szervezők igazolást állítanak ki a kijárási tilalom alatt történő hazaérkezéshez. Ugyanakkor a szervezők kérik a résztvevőket, hogy a verseny során a járványügyi szabályokat fokozottan vegye figyelembe. Az előírások betartását biztonsági őr felügyeli. Ezzel kapcsolatos információkról ITT olvashatnak bővebben a játékosok és érdeklődők.

DREHER MAGYAR DARTS LIGA
Nyugat-Dunántúl régió
Szombathelyi Darts Club Sport Egyesület
2021. március 10. – 18:30

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!