A csúfos BL-kiesés, valamint a Cristiano Ronaldotól megszokott gyengébb teljesítmény miatt rögtön megkezdődtek a találgatások a nemzetközi sportsajtóban a játékos kapcsán. Az ötszörös Aranylabdás portugált ismét szóba hozták korábbi klubjával, a Real Madriddal, amelyre már a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici is reagált.

„Jót nevetek ezeken – mondta Paratici vasárnap a Sky Sports Italiának. – Sosem hittem volna, hogy Cristiano Ronaldóról szóló vitákat kell majd hallgatnom. Egy kisvárosban nőttem fel, a bárokban Roberto Baggióról vagy Sandro Mazzoláról (két korábbi olasz válogatott klasszisról – a szerk.) beszéltek így. Sosem hittem volna, hogy Ronaldóról is vitáznak majd az emberek. Ő a Serie A góllövőlistájának vezetője, ötszörös aranylabdás. Kiváltság, hogy nálunk játszik. Kétség sem fér hozzá, ő képviseli a Juventus jövőjét!”

Ronaldo a kritikusoknak máris jelzett egy mesterhármassal, melyet a hétvégi, Cagliari elleni mérkőzésen ért el.

 

Több Juventus szurkolói portálon olvasható azonban, hogy a szurkolók szerint a portugál sztár nem igazán illik bele a torinóiak játékba, így érdemes lehet megvárni a nyarat Ronaldo jövőjével kapcsolatban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!