Szerdán ismét pályára lép az Egis Körmend élvonalbeli férfi kosárlabdacsapat. A hétvégén hazai környezetben vívtak csatát a Falco ellen Ferencz Csabáék, azonban a megyei rangadót követően is meglehetősen nehéz ellenféllel kell farkasszemet nézniük. Ezúttal az éllovas és jó formában lévő Szolnok látogat a Rába-parti településre és kellene bravúrt végrehajtani.

A sors furcsa fintora, hogy a hátralévő három mérkőzéséből mindenképpen nyernie kellene egyet az Egis Körmend együttesének ahhoz, hogy ne kelljen számolgatni. Jelenleg ugyanis joggal pályázik még a felsőházi rájátszásra a vasi együttes mellett, a Pécs, a Sopron és az Oroszlány csapatai is. A Rába-parti együttes sorsolása sem nevezhető épp könnyűnek.

A Szolnok elleni derbit követően a Falco, majd az OSE-Lions otthonába látogatnak. Szerda este viszont nagyot léphet a céljai elérésében a Körmend, ha otthon sikerülne legyőznie a zsinórban hét győzelmet számláló Tisza-parti alakulatot. Ez januárban nem sikerült, akkor Szolnokon 94-63 arányban szenvedett vereséget a vasi alakulat…

Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász
2021. március 17. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!