A magyar labdarúgó válogatott mérkőzései miatt hosszabb szünetre vonultak a csapatok a férfi élvonalbeli futsal bajnokságban. A felsőházi rájátszást hasonlóan jól kezdte a Haladás VSE, mint ahogy az alapszakasz során befejezte, így joggal reménykednek az eredményes folytatásban a szakvezetők, a labdarúgók és természetesen a vasi szimpatizánsok is.

Péntek este viszont ismét útjára indul a labda a Rohonci úti sportkomplexumban, ahol egy célja lehet a hazaiaknak – győzni, mindenáron. Az alapszakasz során kivívott első helyét remekül őrizte meg Juan ramon Calvo Rodriguez együttese a felsőházi rájátszás első két meccsén is. Először a Kecskemét, majd a DEAC hajtott fejet a zöld-fehérek előtt.

Ezúttal viszont a régi nagy rivális Veszprém érkezik Szombathelyre, amely korábban és az idei kiírásban is megszorongatta Horváth Péteréket. Ez annyira jól sikerült, hogy 3-3-ra végeztek a felek – igaz ezt a mérkőzést a Március 15. Sportcsarnokban rendezték. Amennyiben kedvezőbb helyzetből szeretné várni a helyosztókat a vasi legények, úgy mindenképpen nyerniük kellene hazai környezetben.

Haladás VSE – Balaton Bútor Futsal Club Veszprém
2021. március 19. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!