Hiába a romló járványügyi adatok, a hétvége során tovább folytatódtak a küzdelmek a körzeti labdarúgásban is, mutatjuk az eredményeket.

Jegyzőkönyvek, tabella

Rangadót játszott egymással a forduló előtt még éllovas Torony és a (szintén a forduló előtt) 3. helyen álló Telekes gárdája. A találkozó nem a házigazdák elképzelései szerint alakult, a Telekes hamar 3 gólos előnyre tett szert, végül pedig magabiztos győzelmet aratott. A két együttes a meccset követően helyet is cserélt egymással a bajnoki tabellán, közéjük pedig azok a bucsuiak ékelődtek, akik egy győzelemmel az első helyre is felugorhattak volna, ám csak egy döntetlenre futotta tőlük a Sorkifalud ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

Az éllovasok nem hibáztak a körmendi régióban: a Szakonyfalu a forduló egyetlen vendég sikerét aratta Őrimagyarósdon, míg a Magyarszecsőd és a Szalafő egyaránt 5-5 gólig jutott és nyert hazai környezetben.

Jegyzőkönyvek, tabella

Könnyed győzelmet aratott az Ostffyasszonyfa a Jákfa ellen, míg az éllovas Szergény egy nehéz meccset nyert meg a Boba ellen. Rangadót is rendeztek a sárvári régióban a hétvégén, a Bő azonban tett róla, hogy csak nevében legyen rangadó a találkozó, mert simán átgázoltak a Kemenesmagasi együttesén.

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!