A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság nagyon izgalmas párosításokkal jelentkezett a hétvége során, a 23. forduló pedig nem is okozott csalódást meglepetések terén, elég, ha csak annyit említünk, hogy mindhárom éllovas botlott a hétvégén.

Jegyzőkönyvek

Az elmúlt hetek során több hiba is becsúszott a Sárvár – Vép éllovas kettős menetelésébe, ám ezúttal a Király SE sem tudta kihasználni ezt.

Szombat délután a megreformált szentgotthárdi együttes otthonában lépett pályára, és szenvedett 1:0-ás vereséget az éllovas sárvári csapat.

Szintén a szombati nap történt, hogy bár irányított, végül 0:0-ás döntetlent játszott a Király Celldömölkön.

A vépiek természetesen örülhettek, hisz ők vasárnap léptek pályára azzal a tudattal, hogy amennyiben legyőzik a Lukácsházát, egyedüli listavezetővé válnának. A mérkőzés aztán nem a hazaiak tervei szerint alakult, hisz az első játékrész végén a Lukácsháza szerzett vezetést. A második etapban igyekezett gőzerővel az egyenlítés megszerzéséért a hazai együttes, ráadásul emberelőnybe is kerültek, ám ezt csak a 93. percben tudták érvényesíteni. Szoros összecsapáson tehát a 3. éllovas együttes is botlott.

A múlthét során legyőzte az éllovas sárvári alakulatot a Kőszeg, így motiváltan várhatták a szintén jó passzban érkező Répcelakot hazai környezetben. A találkozó végül nem várt, könnyed vendég sikert hozott. A répcelakiak okosan játszva, gyors kontrákra építve ilyen arányban is megérdemelten nyertek a becsületesen küzdő kőszegiekkel szemben.

Nem a Répcelak volt az egyetlen gárda a hétvége során, amely 5 találatig jutott, ugyanis a sereghajtó Csepreg egyre jobb formába lendülve könnyed sikert aratott hazai környezetben a gyengélkedő Szarvaskend ellen.

Tovább folytatta nyeretlen sorozatát a Vasvár, ezúttal a bükiek távoztak három ponttal az otthonukból.

A Király SE elleni csúfos vereség után hazai pályán a Rábapaty ellen igyekezett javítani az egyházasrádóci együttes. A találkozó a vendéglátó elképzelései szerint kezdődött, már az első negyedóra végén vezetéshez jutottak egy büntető után, majd a második etapban újabb két gólt szereztek, amellyel megérdemelten tartották otthon a bajnoki pontokat.

Több sikertelenül megvívott forduló után sikerült újra győznie a Jánosházának, akik ezúttal hazai környezetben fogadták és győzték le a gyenge formában lévő rumi alakulatot.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!