A Vas megye III. szombathelyi csoportjában a 20. fordulót bonyolították le a hétvégén. Perenyén a középmezőnyhöz tartozó két ,,szomszédvár” csapata mérkőzött meg egymással.

A meccsnézés közben, a kezdő sípszó után Guttmann József szakosztályvezetővel arról beszélgettünk, hogy milyen a kapcsolata, a múltja a két szomszéd község focistáinak és vajon az utánpótlás számára is ugyanolyan vonzó-e ez a sportág…

Azt is megtudtuk, hogy milyen nehézségekkel küzd a perenyei csapat, illetve, hogy az új pályával kapcsolatban milyen terveik, elképzeléseik vannak.

Amúgy a zárt kapuk mögött lebonyolított Perenye SE – Kőszegfalvi SE meccs 2-0-val ért véget, a gólokat Imre Dávid és Tóth András szerezték. A meccs történéseiről árulkodjon képgalériánk!

A perenyeiek 20 forduló után a 16 csapatos szombathelyi csoport 9. helyét foglalják el 27 megszerzett ponttal, a kőszegfalviak pedig a 7. helyen állnak 30 egységgel.

A hétvégén, a 21. fordulóban a Perenye vendégségbe utazik Gyöngyösfalura (15. helyen áll), a Kőszegfalva pedig a Király Sportlétesítményben, a 4. helyezett Újperint ellen lép pályára.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!