Nem is olyan régen feszült kétszer is egymásnak a SzoESE és a Haladás VSE női, másodosztályban érdekelt röplabda-csapata. Ezúttal viszont nem a pályán nyújtott teljesítményüket vesszük górcső alá, hanem civil életüket. Lássuk, hogy Csóka Lili és Kiss Laura hogyan ünneplik a húsvétot és hogy egyáltalan szeretik-e a hamisítatlan locsolást, locsolkodást?

Kiss Laura, a SzoESE játékosa: A Húsvét számomra egészen hasonlóan telik, ahogy a Karácsony is. Nagyrészt a családommal töltöm. Nálunk általában heti szinten együtt az egész család, de ilyenkor tényleg mindig összegyűlik mindenki. Beszélgetünk, társasozunk, iszogatunk és persze eszünk, eszünk, eszünk… A covid miatt sajnos elmaradt néhány születésnapi ünneplés az elmúlt hetekben, melyeket most egyben megtartunk Húsvét vasárnap😊
Nagyon nagyon szeretek sütni, valószínűleg most is fogok készíteni néhány finomságot a család és a barátok részére. A Húsvéthétfőt pihenéssel szeretném tölteni, lehetőleg locsolkodás nélkül ( nem igazán szeretem, de szerintem ezzel sok lány van így…😅). Keddtől pedig kezdődik újra a hét: a munka és az edzések. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Csóka Lili, a Haladás VSE játékosa: Először is szeretnék mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni. Nálunk olyan egyedi, különleges hagyomány, amit rendre megtartunk. Persze nem hiányozhat az ünnepi asztalról az ilyenkor megszokott sonka, kalács, torma és tojás, de inkább az a fontos, hogy kikkel üljük azt körül. Ilyenkor ugyanis összegyűlik a család és igyekszünk minőséggel megtölteni a szeretteinkkel ezt a pár napot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!